vvs nærum

Få den bedste VVS hjælp i Nærum

Få den bedste VVS hjælp i Nærum

editorial

Står du for at skulle sætte dit køkken flot i stand, eller skal dit badeværelse renoveres? Så kommer du nok ikke uden om VVS arbejde.

Med mindre istandsættelsen ikke omfatter meget andet end blot udskiftning af fliser og klinker på vægge og gulve, samt montering af nye køkkenelementer eller badeværelsesmøbler, får du således brug for en autoriseret VVS installatør som kan give en hånd med rørene.

Hvorfor skal jeg bruge en VVS’er?

Ud over det at en VVS’er med den rette uddannelse og mange års erfaring har de stærkeste forudsætninger for at skabe anvendelige og fremtidssikre resultater, er det faktisk også påbudt per lov at benytte en VVS mand i forbindelse med arbejdet på boligens faste installationer.

Til disse hører elementer som du ikke umiddelbart kan afmontere og tage med dig ud af bygningen. Det betyder at du, i fald du skal have flyttet eller etableret et afløb, sløjfet eller omdirigeret en gas ledning eller måske oprettet dræn til vaskemaskine eller opvaskemaskine, skal have an autoriseret VVS installatør på banen.

vvs nærum

Grunden til at VVS’eren er lovpligtig, er at du simpelt hen løber en alt for stor risiko ved selv at forestå VVS arbejdet i din bolig. Du kan komme til at udrette store skader på bygningen, og samtidig udsætte andre mennesker for fare. Og forsikringen vil med garanti ikke dække omkostningerne til udbedring af de skader du måtte foranledige med dit klamphuggeri.

Find en god VVS mand i Nærum

Er du således spå udkig efter en autoriseret VVS installatør som kan hjælpe dig med renoverings projektet kan du med fordel benytte G. Strømann VVS. G. Strømann VVS har til huse i Charlottenlund og har igennem mere end et århundrede hjulpet glade og tilfredse VVS kunder i hele Nordsjælland. Klik ind og læs mere om G. Strømann VVS på https://stroemann.dk/vvs-naerum.aspx.