suttekæde

En suttekæde som får dig til at sove om natten

En suttekæde som får dig til at sove om natten

editorial

Kan du sove om natten?

Søvn om natten, tænker du måske? Det har jeg da? De fleste af os sover fint om natten, og hvis man ikke gør, kan det skyldes ting såsom rastløshed, stress eller andre ting. Ting som ikke lige kan løses fra dag til anden.

Ja, selvom de fleste sover om natten, er der selvfølgelig også en del, som ikke gør det. Når det nemlig er sagt, er der oftest også flere og flere, der ikke sover om natten – tallet er altså stigende. Og det kan lige præcis være stress, rastløshed eller noget helt tredje, der er årsagen til dette. 

Og så er der noget, som vi nok ikke kan komme udover, der volder søvnproblemer; nemlig børn. Børn er dejlige, børn er Guds gave til os forældre, meeen … søvn er altså ikke en del af pakken.

Anskaf dig noget, som skaffer dig søvn om natten

Søvn kan dog klares på forskellige metoder. Der er både vugger, som vipper barnet af sig selv, eller diverse ammemetoder. Ja, der er faktisk rigtig mange forskellige veje, man kan gå. 

En typisk vej, forældre plejer at gå er også ved at benytte sig af sutten. Sutten giver altid barnet trøst, og oftest kan det også være svært at få barnet til at skille sig af med det igen. Det er derfor også træls, når barnet lige pludselig mister sutten, og der er altså ikke lige er nogle i huset. 

Derfor er det en god idé at overveje at anskaffe sig noget som en sutteklud. En sutteklude kan du selv lave ved forskellige DIY-kids, som er forkortelsen for Do it yourself. Det er nemt, det er dejligt, og det er en god ting at lave i disse Corona tider. 

Du kan lave den med alt fra træperler til silikoneperler, som alt i alt, giver dig den perfekte suttekæde.