Bisættelse

Det skal du huske til en bisættelse

Det skal du huske til en bisættelse

editorial

Det er en hård begivenhed, når man skal sige endeligt farvel til nogen man elsker. Derfor kan man også hurtigt glemme nogle af de ting man skal forberede til deres bisættelse i processen. Vi har lavet dette indlæg, for at du kan danne et hurtigt overblik over nogle af de ting, som er vigtigt, at du får styr på inden bisættelsen.

Husk at invitere alle der skal med

Det første tip er ret væsentligt, men det går i alt sin enkelthed ud på, at du skal huske at invitere alle der skal med til bisættelsen. Dette bør være det første trin, efter man har fundet den dato, hvor personen skal bisættes.

Det kan gøres på mange måder, men vi anbefaler, at man sender en digital invitation samt et fysisk brev. På den måde er man sikret, at det dukker op hos modtageren.

image

Blomster til bisættelsen

Når bisættelser i Ishøj skal finde sted, så er det vigtigt, at man har styr på blomsterne dertil. Derfor skal man gerne være ude i så god tid som muligt, og have fat i en blomsterhandler, som kan hjælpe en med at få forberedt de nødvendige blomster til begravelsen.

Hvis man tager fat i en blomsterhandler, så har de typisk nogle allerede planlagte løsninger, som man kan sige ja til. Ved at gøre brug af disse, så gør man det også nemmere for sig selv.

Et sted til efterfølgende fest

Hvis man ønsker at holde en lille fest, hvor man mindes den afdøde og får noget god mad, så er det vigtigt, at man planlægger dette i god tid. Det er det fordi, man skal være forberedt på, at der hurtigt kan være ventetid på nogle af de steder man kan leje sig ind.

Ved at være i god tid, så sikrer man sig, at man kan leje lokalet, samt få maden leveret til den rette dato.