rottebekæmpelse

Den bedste rottebekæmpelse har sine begrænsninger

Den bedste rottebekæmpelse har sine begrænsninger

editorial

Du skal skam ikke tage fejl: Hvis du bestiller rottebekæmpelse såsom https://www.lihn-kloak.dk/rottebekaempelse til at tage sig af dit rotteproblem, så skal de skam nok komme det til livs, og skulle rotterne komme igen – det kan jo ske – så skal man skam nok får bugt med dem igen.

Men det er netop dét med, at rotterne kommer igen, som der på sin vis sætter sig sine begrænsninger.

Du kender nok fortællingen om rottefængeren, der lokkede rotterne ud af en by i en fortælling fra Middelalderen, men så vendte byen ham ryggen, og han vendte retur med rotterne.

Det er en god sammenligning med, hvordan rotter de formerer sig, for selvom man måske ikke ser dem i det daglige, så er der skam rigtig, rigtig mange af dem, og de kan formere sig hurtigere end ukrudt, og selvom der er nogle, der har dem som kæledyr, så er de et skadedyr for mange, som der også spreder sygdomme – se bare på Den sorte død i sin tid!

rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse er den eneste vej frem

Så selvom man kommer et rotteproblem til livs, så er der bare en stor chance for, at de kan komme igen, og det er næsten lige meget, hvordan man dræber dem eller skaffer dem af vejen, så kommer der nogle nye igen.

Man kan være heldig, at de aldrig besøger en igen, men den næste rotte er ikke langt væk, og derfor skal man holde øje med tegn på, om de er kommet igen, for rotter gemmer sig, så det er fodspor, tegn efter halen, der har kørt gennem mel, lyde og meget andet, som der afslører, om man har rotter.

Forhåbentligt er det bare en enkelt rotte, men man skal gøre noget ved det hurtigst muligt, for hvis man tøver, så kan der komme mange rotter til, og så kan det komme til at tage længere tid at komme af med dem igen.