mundbind

Beskyt din omverden mod smitte - brug mundbind

Beskyt din omverden mod smitte - brug mundbind

editorial

Når influenza eller forkølelse florerer i befolkningen er det vigtigt at alle gør deres for at undgå spredning af smitten. Er du således syg med feber, snotnæse, hoste og nysen bør du beskytte dine medmennesker når du går uden for en dør. Og det kan du gøre ved hjælp af mundbind.

Hvor kan jeg købe engangs mundbind online?

Det kan godt være svært at finde mundbind til personlig anvendelse rundt omkring på apoteker og hos materialister, når smittetrykket er højt. Pollen sæsonen kan også få de fysiske butikker til at melde alt udsolgt. Derfor kan du med fordel bestille billige engangs mundbind i en online shop, og få dem bragt direkte til døren.

Hos Testsmart finder du billige engangs mundbind i høj kvalitet. Disse mundbind er CE mærket ifølge standarden EN 14683:2019 hvilket indikerer at produktet er testet og godkendt som medicinsk udstyr – lige som dem du finder på et hospital, en klinik, eller på andre insitutioner inden for sundheds sektoren. Dette betyder at dit mundbind kan yde en effektiv beskyttelse af din omverden når du er syg og hoster eller nyser.

De smarte tre lags mundbind er nemlig fremstillet i tyndt og særdeles filtrerende materiale som er både åndbart og let. Mundbind fra Testsmart er behageligt at bære i flere timer og bliver ikke hurtigt fugtigt eller klamt. Dette er en stor fordel eftersom disse mundbind er til engangs brug og derfor skal kasseres efter anvendelse.

Samtidig hører Testsmart mundbind til i den billige ende hvad angår personlige værnemidler. Hvis du køber en æske med 100 mundbind hos Testsmart får du mundbindene til en stykpris på undre syv kroner. Og køber du for over 100 kroner i den online shop på Testsmart.dk får du oven i købet gratis levering inden for ganske få arbejdsdage.

Du kan læse mere om mundbind, og bestille billige engangs mundbind online, i shoppen på https://www.testsmart.dk/produkter/vaernemidler/mundbind-engangsbrug/