skadecenter

Benyt et skadecenter, når du skal have repareret din bil

Benyt et skadecenter, når du skal have repareret din bil

Hvis du skal have din bil til reperation kan du med fordel vælge et skadecenter. Et stadecenter har ofte et større udbud af mekanikere og pladesmede der gør det muligt for dem at reparere stort set alle former for skader. Det kunne f.eks. være en karrosseriskade

De har også mange gange mulighed for at du kan låne en lånebil i den periode, hvor din bil er til reparation. Det gør det nemmere at få bilen repareret, da man ikke skal undvære den i en periode. Især fordi de fleste kan have svært ved at undvære deres bil i længere tid. 

Samtidig har mange af skadecentrene aftaler med de fleste forsikringsselskaber, der gør det nemt at få det praktiske med regningen ordnet.

Uddannelse og bedre priser

Andre fordele ved at benytte sig af et skadecenter er at de ofte er større og derfor kan have bedre tid og mulighede for at få deres medarbejdere efteruddannet, så de er med når det kommer til den nyeste teknologi. Det er relevant især med nye biler, som i dag ofte har langt mere elektronik i bilen end tidligere.

En anden ting som kan være en fordel selvom du er forsikret, er at priserne ofte kan være billigere. Især på reservedele. Det skyldes deres størrelse. Ofte har de fået forhandlet sig til gode priser hos leverandørene fordi de indkøber mere. 

Kontakt flere skadecentre

Inden du kører din bil til et skadecenter, bør du ringe og sikre dig at de blandt andet samarbejder med dit forsikringsselskab, men også at de benytter sig af originale reservedele. Hvis der ikke benyttes originale reservedele, kan du risikere at din bil mister værdi, hvis du på et senere tidspunkt har planer om at sælge den.

Du kan med fordel kontakte mindst 3 forskellige skadecentre eller autoværksteder før du laver en aftale.