Renovering badekar

3 tips til hvordan du kan pifte badeværelset op

3 tips til hvordan du kan pifte badeværelset op

editorial

Hvis du føler, at dit badeværelse kunne bruge lidt forandring, så er der mange muligheder for dette. Alt efter, hvilken stil du kan lide, så kan du gøre et hav af forskellige ting. Hvis du gerne vil holde stilen klassisk og moderne, men er træt af de kedelige hvide farver, så kommer vi her med tre tips til, hvordan du kan give dit badeværelse et nyt look. Hvis du vil have lidt inspiration, så læs med her. 

image

Eksperimentér med farver

Du kan sagtens inkorporere farver på badeværelset, uden det kommer til at ligne et kaos. Hvis du gerne vil holde fast i det mere moderne look, så kan du vælge nogle lidt mørkere farver. Du kan vælge klinker i den foretrukne farve. Dermed kan du give dit badeværelse lidt mere kant og friske det lidt op. Du kan også skaffe farvede pynteting til badeværelset. 

Nyt badekar

Hvis du har et badekar som du måske ikke bruger, måske fordi det ikke er pænt, eller står et dumt sted, så kan du sagtens fikse dette. Du kan vælge at renovere dit badekar, hvis du ønsker, at det skal se ud på en anden måde. Der findes firmaer, der specialiserer sig i renovering af badekar. Du kan finde et sådan firma ved blandt andet at søge på nettet. Du kan blandt andet prøve at søge på Renovering badekar, og se hvilke firmaer der bliver foreslået. 

Planter

Du kan bringe mere liv ind på dit badeværelse ved hjælp af planter. Planter kan både være pænt som pynt på badeværelset, men de kan også være med til at rense luften på dit badeværelse. Du kan få planter, der trives bedst i miljøer såsom badeværelser. Undersøg hvilke planter, du kunne tænke dig på badeværelset, og find også ud af, om de kan leve og trives på dit badeværelse.