dantherm filter

3 tips til god luft i hjemmet

3 tips til god luft i hjemmet

editorial

Føler du, at luften i dit hjem er ubehagelig, og har du svært ved at holde koncentrationen? Hvis dit svar er ja, så frygt ej. Der findes nemlig en masse gode råd til, hvordan du kan holde luften i dit hjem frisk og ren. Vi har lavet en liste med tre tips til, hvordan du kan vedligeholde den rene luft i dit hjem. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med her.

Dantherm filter

En ting du kan gøre, hvis du gerne vil have et behageligt indeklima, er at investere i et Dantherm filter. Et Dantherm filter renser luften i dit hjem for støv og andre partikler. Dermed er du sikret frisk luft i din bolig døgnet rundt. 

Hvis et Dantherm filter lyder som noget for dig, så kan vi anbefale at du besøger nogle forhandlere af Dantherm filtre som blandt andet billigfilter.dk. Herinde kan du finde deres udvalg af forskellige typer af filtre. De kan rådgive og vejlede dig til, hvilket filter der passer til dit hjem. 

Gør rent

En anden ting du kan gøre, for at få bedre luft i hjemmet, er at gøre rent jævnligt. Det anbefales at du fjerne støv og andet snavs fra din bolig mindst en gang om ugen. Det kan være en tur med støvsugeren eller med en fugtig klud, så du undgår at indånde støv og andre mere skadelige partikler. 

Tør tøj udendørs

Et tredje tip du kan benytte dig af, er at tørre tøj alle andre steder end i din bolig. Det kan være du har en altan eller en terrasse, du kan stille tørrestativet ud på. Det kan også være at du har en tørrekælder, hvor du kan hænge dit nyvaskede tøj op. Vasketøj samler nemlig rigtig meget støv, så hvis du gerne vil undgå for meget støv, så tør tøjet udenfor eller i tørrekælderen.