autodele

Vær opmærksom på dette med autodele

Vær opmærksom på dette med autodele

Når du skal købe autodele fra udlandet, som med god grund sagtens kan være tyske autodele, så er der nogle gode grunde til lige at lave lidt grundigt forarbejde, før du får bestilt autodelene hjem, eller du måske selv eller får andre til at hente dem hjem.

For skal du bruge dine autodele til en bestemt dato, hvis du for eksempel er autoophugger, som i så tilfælde kan trække momsen fra i skat, så skal du være helt garanteret på, at det er den rette autodel du får fat i fra vore broderfolk sydpå.

Det vil sige, at du skal være helt sikker på, at du ikke får noget, der ikke kan sættes sammen, som ikke passer i fatningen, har den forkert farve eller noget helt andet.

Derfor skal du for eksempel skrive alle specifikationerne ned til den autodel, som du skal bruge, helt ned til det mindste.

Vær i den forbindelse sikker på, at tyskerne bruger de samme beskrivelser, eller om de har nogle andre mål eller beskrivelser for den samme del – udover sprogforskellen – når du skal finde autodelen, ellers kan du lede forgæves, selvom svaret er lige foran dig.

Måske kan det være nødvendigt, at du leder efter lige den rette biks i Tyskland at handle fra, og det er da også bedre at lave sit gode researcharbejde for at finde dem, hvor leveringen, kvaliteten og prisen stemmer bedst overens med, hvornår du skal bruge det, end at du bare køber det første, det bedste, du falder over.

Hvis du er helt sikker på, at det er det rette, som du har fået fat i, og der bestemt ingen grund er til at tjekke efter, så kan det måske være smart at købe to eller flere, så du kan spare fragten.

Især hvis det er en reservedel, som du tit skal bruge.