aloe vera

Tre situationer, hvor du kan bruge aloe vera

Tre situationer, hvor du kan bruge aloe vera

De fleste ved vist, at aloe vera er lidt af et vidunder middel. Det har en lang række gode egenskaber, som du kan have glæde af. Derfor er det også værd for dig at bruge den lægende og plejende plante i dagligdagen. 

Vi har fået inspiration fra webshoppen veracura.dk til denne artikel om tre situationer, hvor du kan have glæde af aloe vera. 

1. Plej din hud efter solbadning

Når du har været ude i solen, og særligt hvis du er blevet solskoldet, kan aloe vera være med til at give din hud noget ekstra fugt. Solen tørrer nemlig huden ud, og lige meget om du er blevet forbrændt eller ej, har den brug for mere fugt. Aftersun med aloe vera er dog også med til at få din hud til at hele hurtigere, hvis du er blevet forbrændt. 

2. Brug den i badet

Vil du have glæde af aloe veraens plejende egenskaber på en mere eller mindre daglig basis, kan du bruge body shampoo med aloe vera. Dermed påfører du hver dag de gode olie fra planten, så din hud kan blive ved med at være sund og stærk. Det er rigtig rart for dig, at du hele tiden plejer din hud, da det gør, at den kan modstå langt mere. 

3. Brug aloe vera til at gavne tænder og tandkød

En anden måde, hvorpå du dagligt kan få gavn af aloe vera, er ved, at du gurgler drikke aloe vera en gang om dagen. Ved at gurgle den kommer den i kontakt med tænder og tandkød, og du kan i det tilfælde have gavn af dens mange virkninger der. Har du sår i munden, vil de altså hele hurtigere, hvis du gurgler aloe vera. Bryder du dig ikke om smagen, kan du eventuelt blande det op med juice. 

Læs mere om de gode egenskaber ved planten her.