Lige et par tips om Business Intelligence kurser

Et emne som Business Intelligence er måske ikke et emne i IT-verden, der ringer klokker for de fleste på samme måde, som PowerPoint, Word og Excel måske gør det.

Derfor har den gennemsnitlige bruger brug for et godt kursus i dette emne, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at kunne tilegne sig en masse viden, erfaring er teknik, som de kan omsætte til praksis i det daglige arbejde med Business Intelligence.

Vælger du 4D.dk som din udbyder til denne undervisning i et kursus, så er der stor sandsynlighed for, at du i hvert fald kommer hjem og har lært en hel del.

Læs om deres kursus i Business Intelligence her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/bi

Men den slags er jo en symbiotisk effekt, for 4D.dk kan kun gøre så meget for, at du suger viden til dig, og siden man ikke kan stoppe tiden og spole baglæns – og det ikke kan svare sig at filme undervisningen hver dag – så er det bare med at hive al den information til sig hver dag for at få mest udbytte af kurset uden at stresse med det.

Dette kan du blandet andet gøre ved at tage noter.

Det har vist sig, at flere mennesker husker ting bedre, når de skriver dem ned med deres egne ord, også om de så har brug for at kigge på dem hver gang eller kan huske det udenad derfra.

Mange kan frygte, de overhører noget, mens de skriver ned, om det så er i hånden eller elektronisk, men sammenlagt skal du ikke frygte, du misser for meget, for sammenlagt lagrer der sig en masse viden hos dig.

Efter kursusdagen kan du gennemlæse dine noter, så du genopfrisker, hvad du har lært den pågældende dag, og hvis der er flere kursusdage i forbindelse med Business Intelligence, så kan du jo spørge underviserne, om dine noter er korrekte.

Så kan de hjælpe med at rette dem til, og du har nogle gyldne noter, du altid kan se tilbage på og bruge. 

Lukket for kommentarer.