Køleservice til erhvervslivet og private kunder

Hvis du som privat husejer eller som ansvarlig for en erhvervs virksomhed ønsker at optimere den udnyttelse af energi som finder sted i bygningen, kan du med fordel søge hjælp hertil hos Give Køleservice. Give Køleservice hjælper både private og erhvervs kunder med alt hvad der handler om opsætning køleservice og rådgivning i forbindelse med optimering af eksisterende anlæg.

Køleservice til kontorer og erhvervs byggeri

Der er gode muligheder for at optimere arbejdsforholdene for medarbejdere i kontor miljøer uden at det behøver at koste en bondegård. Faktisk vil du med stor sandsynlighed kunne se det på virksomhedens bundlinje, hvis indeklimaet i kontor bygningen forbedres.

Det er en kendt sag, at et tungt og varmt indeklima med stillestående luft gør de ansatte sløve og uoplagte. Det er meget ubehageligt at skulle tilbringe otte til ti timer på et kontor, som ikke har ordentlig udluftning, og derfor ikke en tilstrækkelig udskiftning og filtrering af luften. Og dette vil kunne ses på produktiviteten. Give Køleservice har mange års erfaring med optimering af indeklimaet i kontorbygninger, storkøkkener, industri haller og andre former for erhvervs byggeri.

Når du lade Give Køleservice forestå planlægning, opsætning og implementering af eksempelvis klima anlæg eller air condition anlæg, får du langtids holdbare løsninger og en optimal udnyttelse af energien.

Varme anlæg til private

Give Køleservice kan også hjælpe dig som privat bolig ejer, hvis du ønsker at optimere dit hus med henblik på en bedre energi udnyttelse. Dette kan nemlig medføre store økonomiske besparelser på længere sigt sammen med en øjeblikkelig miljø og klimamæssig gevinst.

Du kan for eksempel få opsat en energi effektiv luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, eller få etableret et jordvarme anlæg, som kan opvarme såvel brugsvand som cirkulations vand i boligen. Du kan læse meget mere på hjemmesiden givekoleservice.dk

Lukket for kommentarer.