E cigaret

Køb altid en e-cigaret som ny

Køb altid en e-cigaret som ny

Man kan efterhånden ikke længere kalde fænomenet at dampe på en e-cigaret for noget nyt.

Medierne er efterhånden holdt om med at omtale det så omfangsrigt, som de plejede, selvom den evindelige diskussion om, hvorvidt det er et sundt alternativ at ryge e-cigaretter end at ryge det velkendte tobak tobak stadig består udenom mediernes belysning.

Vores vurdering er dog, at i det lange løb kan det sagtens svare sig, for mange damper på dette alternativ for at stoppe med at ryge, da man selv kan bestemme nikotin-mængden i en e-cigaret og langsomt trappe ned.

De færreste mennesker vælger også at købe en e-cigaret, hvis de aldrig har røget før, og man ser også sjældent, at folk begynder at ryge tobak, når de først er begyndt at dampe.

Det hænger blandt andet sammen med, at dampen fra e-cigaretten, som kommer fra væsken/juicen i beholderen, smager markant bedre end almindelig tobaksrøg.

Sidstnævnte industri ved da også godt dette og har længe forsøgt sig med smagsvariationer i blandt andet cigaretter, men det kan langt fra måle sig med den gode, velsmagende, varierende og spændende smagsoplevelse, man kan få i en e-cigaret, hvor der er mange at vælge imellem – og der kommer stadigvæk flere til.

E cigaretter kan komme i mange forskellige varianter i sig selv, og man skal huske at have rigeligt med væske at gøre godt med, så man ikke løber tør. Den slags kan man dog ikke lige købe i en nærliggende kiosk endnu.

Desuden tillader flere udskænkningssteder også, at man godt må dampe indenfor, mens man ikke må ryge tobak samme sted.

Dog kan dette godt blive en bekostelig affære, hvis man vil dampe meget og ofte, hvorfor man måske tyer til at købe sådan en e-cigaret brugt for at spare penge.

Det skal man ikke gøre, for du ved ikke, om den brugte e-cigaret er godkendt i Danmark, og angående din sundhed, så kan den tidligere bruger have efterladt sygdomme på mundstykket, som du så overtager ved købet.

Derfor skal du altid købe dine e-cigaretter som nye.