gulvafslibning

Hvad skal du huske, når du indhenter priser på gulvafslibning?

Hvad skal du huske, når du indhenter priser på gulvafslibning?

At finde den bedste pris på en given opgave, er ikke nødvendigvis lige til – det kræver en række overvejelser, hvis du skal kunne sammenligne tilbud efterfølgende. Læs med, og se, hvad du skal huske, når du indhenter tilbud på gulvafslibning.

Det er umuligt at give et overslag på, hvad det vil koste at slibe dit trægulv. Der er så mange ting, der spiller ind, så selvom du kan finde en kvadratmeterpris på nettet, er det ikke sikkert, den er gældende i dit tilfælde. 

Vi har talt med et gulvfirma (https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-albertslund/) for at forstå, hvilke ting der påvirker prisen; dem skal du nemlig huske at oplyse om, når du indhenter tilbud, så du ikke får en uventet efterregning.

Ting der påvirker prisen

Først og fremmest er det naturligvis essentielt at have de helt grundlæggende ting på plads, når du skal indhente tilbud: Hvor mange kvadratmeter er der tale om, hvordan er gulvets nuværende stand og hvilken form for efterbehandling, skal trægulvet have efterfølgende?

Derudover er der andre ting, som kan påvirke prisen. Eksempelvis er der typisk et tillæg, hvis du bor i en etageejendom uden elevator, da maskinerne er tunge og dermed skal bæres op. Hvis du ikke selv afmonterer fejelisterne, skal dette også indregnes i prisen, og det samme gør sig gældende, hvis du har særlige ønsker til specifikke produkter.

Vil du have et udgangspunkt for prisen, så du kan forberede dig, inden du kontakter et gulvfirma, kan du regne med cirka 100 kr. per kvadratmeter – husk dog, at det er et overslag, og det kan være både billigere og dyrere i dit tilfælde.

Indhent flere tilbud

Når du indhenter priser på gulvafslibning, er det en god idé, hvis du får flere forskellige tilbud – gerne tre – så du har noget at sammenligne med. Og husk, at det ikke altid er prisen, der er afgørende. Kvalitet og kundeanmeldelser spiller også en rolle.