cykler

Cyklen: De to grønne hjul

Cyklen: De to grønne hjul

Intet transportmiddel er mere miljøvenligt end en cykel – og den effektive transportform er elsket af både store og små. Få motion, skån miljøet og find parkering overalt med en god cykel http://bicycleteech.dk/.

God form og grøn samvittighed…

Det er god motion at cykle – og så kan du nyde den grønne samvittighed imens. Kampagner som “Vi cykler på arbejde” eller skolebørns introduktion til færdselsregler via cykling er efterhånden blevet en del af danskernes hverdag, men er alle cykler i din familie up-to-date til at kunne være med? 

Hvem i familien skal have ny cykel?

Når det er tid til at købe ny cykel, er første skridt at kigge efter kategorierne: Herrecykler, damecykler og børnecykler. Men glem ikke specialcykler som elcykler eller de sammenklappelige.

Solide herrecykler

Vælg mellem de sportslige racercykler, de praktiske MTB’er eller de klassiske herremodeller. Udover størrelsen er en god herrecykel kendetegnet ved det solide stel og de holdbare hjul. Gå efter en solid herrecykel, hvis du gerne vil have en cykel, der holder til det hele. 

Trendy damecykler

Damecykler findes i alle farver og designs, ligesom du kan vælge mellem de moderne citybikes i mere eller mindre retro-inspireret look, og de klassiske damecykler. Stelstørrelsen varierer meget, men du kan altid få sat sæde og styr op eller ned efter behov. 

Gode børnecykler

Lad de små vælge farven, men gå efter den rette størrelse, når det handler om børnecykler. Der skal være plads til at vokse, så stellet og hjulene skal være store nok til, at sæde og styr kan justeres opad i takt med den øget højde. 

Alle de andre cykler…

Blandt andre typer cykler som elcykler og sammenklappelige – eller en kombination af begge – kan du få modeller til både mænd og kvinder. I nogle tilfælde også til børn. De praktiske elcykler er geniale til dig, der dagligt cykler i al slags vejr, mens de sammenklappelige er lige til at tage med på ferie.